Nieuwe website

2018 was voor mij het jaar van de verandering.

Na een hoop arbeid, opende in januari Elmi’s Knipschuur de deur. Een periode die voor mij erg spannend was. Na jaren bij mensen thuis over de vloer te zijn gekomen, was ik toch wel bang de nodige gezichten niet meer terug te zien op het moment dat zij bij mij aan huis langs moesten komen. Maar wat een enthousiasme en liefde heb ik afgelopen jaar van jullie mogen ontvangen. Daarvoor ben ik iedereen heel erg dankbaar.

Sneller dan gedacht hebben we Elmi’s Knipschuur verder kunnen ontwikkelen en vooral verbeteren. Zonnepanelen werden aangelegd voor duurzame energie en afgelopen december konden we eindelijk de elektrische kachels die het op de koudste dagen van het jaar toch net niet behaaglijk kregen vervangen voor een duurzame pelletkachel.

Wat nog restte was een nieuwe, meer interactieve website. En die stap is bij deze ook gezet. Ik heet jullie van harte welkom op mijn nieuwe website en hoop jullie snel weer bij mij in de salon te mogen begroeten.

Elmi Dammer 

6 gedachten over “Nieuwe website

  1. Nieuwe website ziet er fantastisch uit. Zelfde uitstekende kwaliteit die ik al jaren van Elmi qua knippen gewend ben!
    Groetjes Monica

  2. Wat een fantastische nieuwe website!
    Qua kwaliteit al net zo goed als het knippen wat Elmi al jaren bij mij doet!
    Groetjes, Monica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *